Bugün : 30 Temmuz 2010

Üye Ol
Şifremi unuttum

Üye Bilgileri

Online Ziyaretçi: 9
Online Üye: 0
Online Yönetici: 0

Toplam Üye: 1374
Son Üye: cevriye50

Online Üyeler:
Şu An Online Üye Yok
Hoşgeldiniz Ziyaretçi!
IP Adresiniz: 38.107.191.116
Üye olmak için Buraya tıklayabilirsiniz.

Toplam Hit : 5645498
Toplam Tekil Hit : 1242775
Site Kuruluş Tar : 11.05.2007

TRT Çerkeslere televizyon kanalı açmalı mı ?

Evet
Hayır

Toplam Oy: 2667
[Sonuçlar]
Bize destek olmak için aşağıdaki kodu sitenize ekleyiniz. Siteniz yoksa üye olduğunuz sitelere ekleyin.

Aşağıdaki Kodun Görünüşü

kafkas altikesek köyü
Kafkas 6kesek

Kodu aşağıdan kopyalayınız

KODU AL

Facebook Altıkesek

Altıkesek köyü Facebook da katılmak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın facebook
Köy Muhtarı
Muhtar İsim: Mehmet YILDIZ
Ev Tel : 0352 531 10 10
Cep Tel: 0505 855 55 98
Anı Başlığı : AH MEKTUPLAR
İsim : HACI
Soyisim : DURAN
İçerik :

Ah mektuplar siz varsınız ya o güzel satırlarla yazılmış kağıtlarsınız. Sanki sizler memleketimin parçaları gibi sizin getirdiğiniz o haberler, selamlar sanki beni tekrar gurbetten sılama götürüyorsunuz ve geçen o tatlı acılı anılarımı yaşatıyorsunuz sizler bazen acı bazen mutlu getirmiş olduğunuz haberlerle günümü yaşıyorum.
Siz siyah beyaz kağıtlar üzerine yazılan yazılar olmasaydı biz gurbetçiler halimiz harap olurdu.Oysa tertemiz bembeyaz kağıtların üzerine aktarılmış olan selamlar sevgiler gurbet yaşamımıza ayrı bir renk katıyorsunuz.
Kimi nasırlı ellerle sevgi dolu kalplerin ürünü olan değerli yazılar sizin kıymetinizi arttırıyor.
Siz uzak ve yakında olan herkese sevgi ve kin dolu yazıları taşıyan en büyük vasıtamızsınız.
Gün olup yazılan iki satırda olsa bazen ok olup sinemize saplanmaktasınız,fakat bazen çok sevdigimiz sevgililerimizden gelen tebessümlerle sevgilerle yazılmış satırlar,gönlümüz yaşamaktan kopmuş olsa da bizi tekrar yaşamaya baglarsınız.
Her ne kadar iğneli sözler taşısanız da yaşamımızın sonuna kadar sizlerde bizimle beraber yaşamınızı diliyorum olur mu?


BU KONUYU PAYLAŞIN

Share |

Gönderme Tarihi : 21.09.2009
Anı Hit : 443



Gönderilen anılar,fıkralar,yazılar vs. yazarının sorumluğu altındadır. Kesinlikle site yönetimini bağlamaz.
Yorum Gönderilmemiş..
Yorum Göndermek için Üye Olmanız Gerekmektedir..